X
تبلیغات
نماشا
رایتل
قرمه

 

 

    

 

پاییز است و یکی دیگر از رسوم روستائیان و دامداران قرمه کردن است. قرمه تاریخی بسیار قدیمی دارد یکی از راههایی که روستائیان از زمانهای بسیار قدیم برای نگهداری گوشت و چربی حیوانات بکار می بردند. گوشت را به همراه چربی های خود گوسفند در ظرفی مسی سرخ می کردند و نمک زیادی به آن می زدند و آن را در شکمبه گوسفند نگهداری می کردند و تا اوایل خرداد ماه نگهداری می کردند و البته این بستگی به تعداد گوسفندانی که سر می بریدند و همچنین تعداد اعضای خانوار ها هم داشت. پدیده ای که حالا به دست فراموشی سپرده شده و دیگر اکثر خانواده ها گوشت تازه را در یخچالها نگهداری می کنند و دیگر خبری از آن شکمبه ها و سقدو ها نیست. البته لذتی که در قرمه هست هرگز در گوشت های دیگر نیست.  

برای عکسهای بیشتر از سالهای قبل اینجا مراجعه کنید.