حصاروئیه محبوب قلبها

حصاروئیه از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان میباشد. allahdini1981@gmail.com آماده دریافت مطالب و نظرات ارسالی شما میباشد.

حصاروئیه محبوب قلبها

حصاروئیه از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان میباشد. allahdini1981@gmail.com آماده دریافت مطالب و نظرات ارسالی شما میباشد.

آسفالت کوچه ها

با سلام

یک بار دیگر خداوند این توفیق را به بنده داد تا مطلبی را به سمع و نظر شما عزیزان برسانم.

 این بار خداوند را شاکریم که خبرمان گلایه نیست و باعث خوشحالی کلیه دوستانمان در جای جای جهان پهناور است. اگر چه رویدادی که هم اکنون در حال وقوع می باشد بسیار دیر هنگام است اما مایه خوشحالی همه اهالی روستا و سایرین می باشد. سرانجام نوبت به روستایمان حصاروئیه رسید تا گوئی کوچه های خاکی آن رنگ و لعابی نو به خود بگیرند. اینک این مخلوط مصالح سنگی با دانه بندی پیوسته و یک ماده چسباننده به نام قیر ٬ که عنوان آسفالت را به خود گرفته است در آستانه نوازش کوچه های خاکی روستاست تا چاله چوله هایی را صاف کند٬ که بارها و بارها باعث زمین خوردن کودکی یا رنجش کهن سالی شده و یا اتومبیلی را دچار تکانهای شدید نموده است. امید واریم این مهم که نقش بسیار مهمی در آبادانی روستا دارد هر چه سریعتر به وقوع بپیوندد و از آنجا که زمستان هم در راه است هر چه زودتر نوبت به طرح گاز رسانی هم برسد. از کلیه عزیزان٬ دست اندرکاران و مسئولان ذی ربط بسیار متشکریم.

یادتون نره حتما نظر بگذارید.

دامداری

 با سلام

با توجه به آنچه تا کنون گفته شده و ما بر آن واقفیم این است که اقتصاد روستای حصاروئیه همچون سایر روستاهای کشور عزیزمان٬ ایران اسلامی بر پایه کشاورزی و دامداری استوار می باشد٬ دو مقوله ای که هر یک مکمل دیگری می باشد و به شدت به یکدیگر وابسته هستند. روستای حصاروئیه با تولید روزانه حدود ۹۰۰ کیلو گرم شیر  سهم بسزایی در اقتصاد مردمان زحمتکش این روستا دارد. بطوری که حدود ۸۰٪ درامد اهالی روستا از فروش شیر می باشد.اما ......                             

                                  

 اما آیا می دانید  تا به فروش رسیدن شیر این ماده مهم غذایی که سرشار از انواع ویتامینها  می باشد و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است٬ ساکنان روستا با چه مشکلات و گرفتاریهایی دست به گریبان می شوند؟

تامین آذوقه دامها  امروزه یکی از گرفتاریهای اساسی مردم می باشد. به گفته غلامعلی الله دینی که مسئول جمع آوری شیر در روستا می باشد٬ روزانه حدود ۸۵۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم شیر در این روستا تولید و به قیمت هر کیلو ۲۴۰ تومان از دامداران خریداری می شود.حال اگر خانواده ای روزانه ۲۰ کیلو گرم شیر تولید کند درآمد ماهانه وی حدود ۱۴۵ هزار تومان می باشد که شاید در بدو قضاوتمان برای یک خانوار روستایی مناسب باشد ٬ اما اگر مقدار غذای روزانه دامها را بطور متوسط حساب کنیم (هر کیلو سبوس ۱۶۰ تومان و هر کیلو آرد ۱۵۰ تومان) اگر غذای هر گاو به طور متوسط در روز ۱۰ کیلو سبوس و ۵ کیلو آرد باشد ٬حداقل هزینه دو گاو در ماه چیزی معادل ۱۴۰۰۰۰تومان می باشد(بدون احتساب کاه و علوفه خشک شده مورد نیاز دام) که متاسفانه جوابگوی نیازهای روستائیان نمی باشد. لذا این بار مسئولیت اعضای شورای روستا را بیشتر می کنیم تا توجه بیشتری در این مورد نموده و با رایزنی های بیشتر با بخشها و ادارات مربوطه امکان تهیه آذوغه دامها را آسانتر و با قیمتی متعادلتر فراهم کرده تا این عزیزان زحمتکش بتوانند مایحتاج زندگی روزمره شان را آسانتر فراهم کنند.

نظر یادتون نره

 

انتخابات شوراها


از اسفند 1377، زمان برگزاری اولین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، هشت سال می‌گذرد. اینک دومین دوره شوراهای اسلامی  شهر و روستا رو به پایان است و مردم و اعضای شوراها تا حد زیادی به مسایل و مشکلات طرفین آشنا شده اند و موانع و سیر پیشرفت نیز مشخص شده است.
آن چه در این زمینه اهمیت دارد حضور مردم در سرنوشت خود است که در حال تحقیق است و این باور در آنان نمودار شده است که مردم می توانند با همراهی و همکاری دولت به سوی آینده درخشان پیش روند. افراد علاقمند برای حضور سالم در انتخابات شورا باید برنامه مشخص و مدون داشته باشند و اهداف خود را بیان نمایند. دیده شده عده ای تنها به منظور کسب نام و نشان، ثبت نام می نمایند ولی چون راه و شیوه معینی ندارند در ابتدای مسیر باز می مانند و دچار روز مرگی می گردند.
درواقع تشکیل شوراها اجرای دستور خدا و قرآن است و هرچه بهتر و گزیده تر قدم برداریم به احکام الهی احترام گذاشته ایم. پس کاندیداهای شورا، خدا، مردم و خدمت صادقانه را در نظر بگیرند و تظاهر و ریا و کبر و غرور را کنار بگذارند و تنها ایمان به ذات الهی است که آنان را موفق می نماید.

نگاهی به دو دوره گذشته انتخابات شوراها  در روستای حصاروئیه نشان می دهد که حضور مردم روستا در انتخابات بسیار پر رنگ بوده و کاندیداها نیز با شور وشوق خاصی پا به این رقابت سرنوشت ساز گذارده اند. امیدواریم این بار نیز منتخبان مردم به اعتماد آنها پاسخ مثبت داده و تمام تلاش و کوشش خود را جهت رفع موانع و مشکلات مردم بخصوص در بخش کشاورزی و دامداری دو چندان کرده تا شاید گوشه ای از این همه کمی وکاستی های روستای عزیزمان برطرف شود. هم اکنون چهار نفر کاندیداهای انتخابات شوراها در روستای حصاروئیه هستند که اسامی آنها به شرح ذیل می باشد.

۱- سید عنایت فاطمی مقدم

۲- عباس الله دینی فرزند نادعلی                                                                 

۳- ماشاءالله قائینی

۴- منوچهر نجفی

امید است که با انتخاب نمایندگانی صالح و شایسته بتوانیم نظاره گر افقی روشن در آینده روستای حصاروئیه بوده و پس از انتخابات نیز بر خود وظیفه بدانیم که این عزیزان را در انجام وظایفشان یاری نمائیم٬ کاستی ها را گوشزد کرده و بر حل شدن موانع تاکید داشته باشیم.در ضمن اسامی اعضای شورای روستای حصاروئیه در دو دوره گذشته به شرح زیر می باشد.

دوره اول

۱- سید عنایت فاطمی مقدم

۲- روح الله مرادی

۳- غلامعلی قائینی

دوره دوم

۱- سید عباس فاطمی مقدم

۲ سید عنایت فاطمی مقدم

۳- ماشاءالله قائینی

سه انتخابات همزمان مجلس خبرگان، شوراهای شهر و روستا و نیز انتخابات میان دوره ای مجلس هفتم با تعویق یک ماهه در 24 آذرماه سال جاری برگزار خواهند شد.