حصاروئیه محبوب قلبها

حصاروئیه از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان میباشد. allahdini1981@gmail.com آماده دریافت مطالب و نظرات ارسالی شما میباشد.

حصاروئیه محبوب قلبها

حصاروئیه از توابع شهرستان شهربابک در استان کرمان میباشد. allahdini1981@gmail.com آماده دریافت مطالب و نظرات ارسالی شما میباشد.

قرمه پزون

              

 

           

             

 

 

              

 

                 

                          

نظرات 14 + ارسال نظر
همدم چهارشنبه 11 دی‌ماه سال 1387 ساعت 20:10

بسیار عالی ولی حیف جای ما در دیار شما خالی .

دور دست چهارشنبه 11 دی‌ماه سال 1387 ساعت 10:03

براستی سنت زیبایست اما از مضرات این شیوه نیز بایستی اگاه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همشهری چهارشنبه 11 دی‌ماه سال 1387 ساعت 09:08

انار ترش فراموش نشه!!!!!!!

جوناور چهارشنبه 11 دی‌ماه سال 1387 ساعت 00:31

از سالهای آینده باید گوشت بخریم برای حوسونه هم که شده قرمه کنیم .

برفه سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 15:20

عالی بود ممنون.

علیرضا سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 10:21

یکی از بهترین و خوشمزه ترین خاطرات سالهای دور
یادش به خیر

آشنا سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 08:34

بسیار جالب بود ، متاسفانه باید گفت این سنت قدیمی هم کم کم داره از بین میره چراکه خشکسالیهای پی در پی وآلاینده هادمار از دامداری در آورده اند و چنین بر می آید شهرستان شهربابک که یکی از قطب های دامداری استان و حتی کشور بود در آیند ه ای نه چندان دور باید وارد کننده گوشت از نقاط دیگر باشد .هفته پیش یک سری به اطراف هفت کوه رفته بودم از اوضاع و احوال بیایان گریه ام گرفت .

شکمو سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 08:28

وای که دهنم آب افتاد.

[ بدون نام ] سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 04:48

دلم را اب انداختی . عکسهای جالبی هستند. یاد قدیمای خودم افتادم . تشکر

همایون سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1387 ساعت 02:07

سلام و خسته نباشید
میبینم که بزمتون بزمه ماشا الله. برقرار باشید. اما دل ما رو سر صبحی اب انداختید. اگه چشم بچه ام سبز بشه اسماعیل رو مقصر میدونم.

تب قرمه رو در ما تازه کردی. زنده و سر بلند باشی
اشکمه میشه یا بره؟ دستمون که نمیرسه به گمونم خوب هنوز سرخ نشده؟
یا حق

قربانت برم همایون جان ان شاءالله هرجا هستی موفق و سربلند باشی این قرمه بره هست اگه میش بود شاید چشای بچت میشی میشد اما حالا نمی دونم چی میشه؟؟

بچه دل حصارو و مهاجر دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1387 ساعت 23:34

سلام و خسته نباشید
عکسهای جالبی فرستادی، ما هم لذت بردیم. ما هم هوس قورمه کردیم.

یادگار دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1387 ساعت 20:40

در این عکسهای زیبا شما یکی از رسوم گذشته و بسیار قدیمی و جالب را به تصویر کشیدید. که در روزگاران قدیم که مردم دسترسی به وسایل نگهداری مواد غذایی را نداشتند به این روش مواد گوشتی مورد نیاز خود را برای زمستان ذخیره می کردند. هر چند الان کم بیش مورد استفاده است .اما به نظر میرسد که دیگر این شیوه قدیمی هم با توجه زندگی ماشینی و ... که حوصله نوشتنش را ندارم باید کنار گذاشته شود. قورمه خیلی خوشمزه است نوش جان . ولی آقای مهندس .... کم بخورند .چون اصلا تحرک نداری و برات ضرر داره . قربانت

آشنای غریب دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1387 ساعت 20:31

عکسهای جالبی است. اما راستی می دونید با اوضاع آیندگی ذوب مس خاتون آباد در صد مس و مولیبدن و ....سایر سموم موجود در این ماده غذایی چقدر است؟ ژس خوردن در خوردن آن دوستان زیاده روی نفرمایید. هر چند خیلی خوشمزه است .

قورمه دوست دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1387 ساعت 17:50

آقا اسماعیل دست شما درد نکنه تصاویر جالبی بود یاد ایامی به خیر .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد